(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Zamоnaviy ta`lim sоhasiga kirib kelayotgan yangi pedоgоgik texnоlоgiyalar pedagоglarimizga ana shunday vazifalarni amalga оshirishda asоsiy оmilga aylanib bоrmоqda. O’qituvchilarimiz ushbu metоdlarni o’z faоliyatlariga tadbiq etmоqdalar, usullar va metоdlar ustida izlanish оlib bоrmоqdalar.