(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarni ta’lim muassasalariga joriy etishning ahamiyati va ta’siri, pedagogik yondashuvlar evolyutsiyasi, ta’limni rivojlantirishda pedagogik muxlisning o‘rni, innovatsion pedagogik texnikaning ahamiyati, u zamonaviy pedagogik texnologiyalarni o‘qitish jarayonlariga integratsiyalashuvi, ularning ta’lim natijalariga ta’sirini baholash va ushbu texnologiyalarni joriy etishdagi muammolar va imkoniyatlarni haqida fikr Pedagogikayuritiladi.