(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada til o‘rgatishda innovatsion usullarning ahamiyati va boshlang‘ich sinf darslari sinflarida tatbiq etilishi mumkin bo‘lgan turli yondashuvlar, innovatsiyalarni qabul qilish orqali o’qituvchilar o’quvchilarni ishonchli va malakali til foydalanuvchilari bo’lishga ilhomlantiradigan dinamik ta’lim muhitini yaratishi haqida fikr yuritilgan.