(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Favqulotda vaziyatlar shunday bir vaziyatki insonni mukammal emasligini, ongsiz harakatlar ta’sirida qolishi, kasbiy va insoniy sifatlar mutaxassisda bor yoki yo’qligini ko’rsatib beruvchi jarayondir.