(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada badiiy o‘qishning hozirgi kundagi o‘rni va qo‘llanishi, uning o‘tmishdagi holatlari aks ettirilgan. Shuni aytishimiz mumkinki badiiy o‘qish hayotimizning ajralmas bo‘lagi bo‘lib bormoqda. Har bir sohada badiiy o‘qishning ahamiyati juda ham muhim o‘rin egallaydi. Badiiy o‘qishni hayotimizga yanada targ‘ib etish uchun har bir yurt poydevorlari bunga alohida e’tibor bilan qarashi lozim.