(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini qanday qilib ifodali o‘qishga o‘rgata olish, so‘zlarni to‘g‘ri talaffuz qilish, bo‘g‘inlarga to‘g‘ri ajrata olish, nutqini erkin bayon etish vazifalari haqida.