(untitled) (Analysis of International Sciences, 2023)
Maqola materiallari jahonda bug’doy yetishtirish to’g’risidagi ma’lumotlarni o’z ichiga oladi, asosiy bug’doy ishlab chiqaruvchi mamlakatlarda yig’imlar hajmi to’g’risidagi ma’lumotlar (TOP-100). Maqola AB-Center Agrobiznes ekspert-tahlil markazi ekspertlari tomonidan Birlashgan Millatlar Tashkilotining Oziq-ovqat va qishloq xoʻjaligi tashkiloti (FAO), Iqtisodiy hamkorlik va taraqqiyot tashkiloti (OECD) statistik va prognoz maʼlumotlari asosida tayyorlangan.