(untitled) (Analysis of International Sciences, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalarida media-kompetentlikni rivojlantirishning nazariy asoslari tahlil qilinadi. Media-kompetentlik tushunchasining mazmuni, uning tarkibiy qismlari hamda zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, media ta’limning pedagogik va psixologik asoslari, talabalar shaxsini shakllantirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi.