(untitled) (Analysis of International Sciences, 2025)
Mazkur maqolada fizika va matematika fanlarini integratsion yondashuv asosida o‘qitishning nazariy asoslari, didaktik tamoyillari hamda amaliy metodlari tahlil qilinadi. Integratsiyalashgan ta’lim o‘quvchilarda mantiqiy fikrlashni rivojlantirish, fanlararo bog‘liqlikni anglash va bilimlarni real hayotda qo‘llash kompetensiyalarini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada integratsion darslarni tashkil etish shakllari va samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan.