(untitled) (Analysis of International Sciences, 2025)
Ushbu maqolada mediakompetentlik yoshlarning axborot madaniyatini rivojlantirishning muhim omili sifatida ko‘rib chiqilgan. Bundantashqari mediakompetentlik tushunchasiga olimlar tomonidan ilmiy qarashlar, mediakompetentlikning muxim elementlari, rivojlantirishbosqichlari, axborot madaniyati va mediakompetentlikni shakllantirish masalalari yoritilgan.