(untitled) (Analysis of International Sciences, 2025)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda mediakompetentlikni shakllantirishning pedagogik tamoyillari, ularning mazmuni va pedagogik jarayonda qo‘llanilish yo‘llari tahlil qilinadi. Mediakompetentlikni rivojlantirishning samarali strategiyalari va tamoyillari, shuningdek, raqamli ta’lim muhitidagi imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.