(untitled) (Analysis of International Sciences, 2025)
Mazkur maqola diniy turizmni rivojlantirish va targ‘ib qilishda raqamli texnologiyalarning roli haqida fikr yuritadi. Unda virtual reallik, mobil ilovalar, ijtimoiy tarmoqlar, sun’iy intellekt va big data kabi zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash usullari yoritilgan. Shuningdek, raqamli platformalar yordamida ziyoratchilarga qulaylik yaratish, diniy ziyoratgohlarni global miqyosda targ‘ib qilish va madaniy merosni saqlash imkoniyatlari tahlil qilingan. Ushbu maqola diniy turizm sohasida innovatsion yondashuvlarni qo‘llash orqali iqtisodiy va ijtimoiy rivojlanishni ta’minlashning muhim yo‘nalishlarini o‘rganishga qaratilgan.