TILSHUNOSLIKNING NEYROPEDAGOGIK ASOSLARIDA DASTURLASH NAZARIYASI VA AMALIYOTI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqola tilshunoslikning neyropedagogik asoslarida dasturlash nazariyasi va amaliyotini o'rganishga bag'ishlangan. Maqolada tilshunoslik, neyropedagogika va dasturlash o'rtasidagi o'zaro bog'liqlik tahlil qilinadi hamda ularning o'zaro ta'siri o'rganiladi. Tadqiqotda keng qamrovli adabiyotlar tahlili, nazariy va amaliy natijalar taqdim etilgan.