XXI ASR KO’NIKMALARI: TA'LIMNING 4K MODELI – O’QUVCHILARNING QOBILYATLARINI RIVOJLANTIRUVCHI OMIL SIFATIDA (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada o'quvchilarda 4K ko'nikmalarini shakllantirish imkoniyatlari ko'rsatilgan. Shuningdek, maqolada integratsiyalashgan yondashuv asosida darslarni samarali tashkil etish bo‘yicha maslahatlar berilgan. Integratsiyalashgan usulda tashkil etilgan darslarda o‘quvchilar o’tilayotgan mavzularni tez va oson o‘zlashtiradilar va uzoq vaqt xotiralarida saqlaydilar.