BO‘LAJAK ONA TILI VA ADABIYOTI FANI O‘QITUVCHILARINING NUTQIDAGI QUSURLARNI TO‘G‘IRLASH METODIKASI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘zbek tili va adabiyoti o‘qituvchilari nutqidagi ba’zi qusurlari va ularning sabablari, kelib chiqish va ba’zi yechimlari  haqida ma’lumot beriladi.