ALOHIDA EHTIYOJI BOR BOLALARNING TAʼLIM OLISH XUSUSIYATLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Inklyuziv taʼlimni samaradorligini oshirish, maktab yoshida taʼlim-tarbiya, taʼlim, integratsiya