KICHIK MAKTAB O‘QUVCHILARIDA DO‘STLIK MUNOSABATLARI MOTIVATSIYASINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada Kichik maktab yosh davrida shaxs shakllanishiga doir nazariyalar, kichik maktab yoshidagi bolalarda do‘stlik motivlarining shakllanishi haqida so‘z yuritiladi.