IKKI NOMA’LUMLI IKKINCHI DARAJALI TENGLAMANING GEOMETRIK MA’NOSI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada bo’lajak matematika o’qituvchilari bo’lgan talabalarga ikkinchi tartibli egri chiziqlarning geometric ma’nolarini berish - ularda katta qizig’ish uyg’otish, ularning faolligini oshirish ko’zda tutilgan.