BOSHLANG'ICH TA'LIMDA INTEGRATSIYA (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Hozirgi  vaqtda  ta'lim jarayonida fanlararoaloqadorlik asosida interaktiv metodlar, innovatsion texnologiyalar,  pedagogik  va  axborot  texnologiyalarni  o'quv  jarayonida  qo'llashga bo'lgan qiziqish kundan-kunga kuchayib bormoqda.