ХИЗМАТЛАР СОҲАСИНИНГ ФУНКЦИЯЛАРИ, АМАЛ ҚИЛИШИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
мақолада хизматлар соҳасининг функциялари ҳамда уларнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилган. Шунингдек, хизмат кўрсатиш соҳаси тушунчасининг моҳияти очиб берилган.