MINTAQA IQTISODIYOTIDA INNOVATSION RIVOJLANISH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Bugungi kunda O‘zbekiston Respublikasini innovatsion rivojlantirish ijtimoiyiqtisodiy siyosatning ustuvor yo‘nalishi hisoblanadi. O‘zbekistonning jahondagi iqtisodiy mavqeini yuksaltirish va raqobatbardosh ilm-fanni talab qiluvchi mahsulotlar ishlab chiqarish orqali iqtisodiyotni sifatli rivojlantirish bevosita uning innovatsion faoliyatiga bog‘liq.