BARKAMOL INSON TARBIYASIDA SPORT VA MADANIYAT KOMPONENTINING AHAMIYATI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu tezisda barkamol inson tarbiyasida zamonaviy ta’lim, sport va madaniyat komponentining o‘rni xususida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur tezis mavzusi yuzasidan mahaliy va xorijlik olimlarning tadqiqot ishi natijalari kontent tahlil qilinib, mavjud muammolar xususida tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.