ТҮРКИЙ ХАЛЫҚЛАРЫНЫҢ ЛИНГВОПОЭТИКАЛЫҚ ИЗЕРТЛЕЎЛЕРИ (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Бүгинги күнге шекем түркий халықларының лингвопоэтикалық жумыслары толық бир топар етип жыйналып системаластырылмаған. Биз мақаламызда түркий халықлар тил билиминде - өзбек, қарақалпақ, турк, қырғыз, әзербайжан, қазақ лингвопоэтикасында изертленген диссертацияларды келтирдик.