BOSHLANG’ICH SINFLARDA ALGORITMLAR (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinflar matematikasida algoritmlashning o‘rni bayon etilib, matematik savod chiqarish jarayonida algoritmlashdan foydalanish uslubiyoti keltirilgan.