DONISHMANDLAR TIL ODOBI HAQIDA (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu ishda til odobi haqida donishmandlarning bildirgan fikrlari o‘rganilib, ular bo‘yicha talqinlar berilgan.