XALQ MAQOLLARIDA TA’LIM-TARBIYAGA OID ATAMALAR (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Mazkur maqolada xalq maqollarida ta’lim-tarbiyaga oid atamalarning qo‘llanilishi va ishlatilishi masalasi so‘z boradi.