ЎЗБЕКИСТОНДА ОЛИЙ ТАЪЛИМДА ДУАЛ ТАЪЛИМ ТИЗИМИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ -БИЛИМ УЧБУРЧАГИ КОНЦЕПЦИЯСИНИ АМАЛГА ОШИРИШНИНГ БИР ҚИСМИ СИФАТИДА (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ҳар қандай мамлакатнинг ривожланган (инновацион) давлат сифатида шаклланиши ва барқарор иқтисодиётга эга бўлиши -таълим, тадқиқот ва инновацион соҳаларнинг интеграцияси билан боғлиқ. Ушбу мақолада Ўзбекистонда дуал таълим тизимини жорий этиш лойиҳасини ишлаб чиқиш ва амалга оширишнинг асосий хусусиятлари, истиқболлари муҳокама қилинади.