INGLIZ TILINI O’QITISH PEDAGOGIKASI VA METODLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Yurtimizda amalga oshirilayotgan islohotlar qatori bugungi kunda xorijiy tillar, ayniqsa, ingliz tiliga e’tibor kuchayotganligi sababli o’qitish metodikasida jiddiy o’zgarishlar va yangilanishlar amalga oshirilmoqda. Ushbu maqola xorijiy tilning o’qitish metodlarini o’rganadi va tahlil qiladi. Umumiy qaralganda barcha usullar ingliz tilini o’rganayotgan yoshlarni faol bo’lib, til o’rganishga bo’lgan qiziqishlarini orttirishga qaratilgan.