O'ZBEKNING YANA BIR CHINORI QULATILDI: (YOXUD USMON NOSIR TUHMATGA UCHRADI) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Bugungi maqolada juda yosh bo'lishiga qaramay, adabiyotga bo'ronday kirib kelib, qisqa vaqt ichida o'z muxlislari mehriga sazovor bo'lgan, uncha muncha she'riy uslub va ijodni to's - to's qilib yuborgan shoir Usmon Nosirning ijodi va ayanchli qismati haqida so'z yuritamiz.