SHAXS MA’NAVIYATIDA UZLUKSIZ TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Uzluksiz ta’lim tizimi malakali raqobatbardosh kadrlar tayyorlashning asosi bo‘lib, ta’limning barcha turlarini, davlat ta’lim standartlarini, kadrlar tayyorlash tizimi tuzilmasi va uning faoliyat ko‘rsatish muhitini o‘z ichiga oladi.