O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTI MODERNIZATSIYASI JAHON MAMLAKATLARI BILAN XALQARO HAMKORLIK MASALALARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisodiyoti modernizatsiyasi va jahon mamlakatlari bilan xalqaro hamkorlik masalalarini hamda, O‘zbekiston iqtisodiyoti va jahon iqtisodiyoti o‘rtasidagi munosabatlar, modernizatsiya jarayonlari, xorijiy investitsiyalar, va xalqaro tashkilotlar bilan hamkorlikning taraqqiyoti bo‘yicha ilmiy va nazariy tadqiqotlarni jamlab oladi.