O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI IQTISODIYOTGA TRANSFORMATSIYA QILISH KOMPANIYALAR RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu tadqiqotda hozirgi bozor sharoitida kompaniyalarning raqamli iqtisodiyotga tranformatsiya qilish jarayoni o’rganilib tahlil qilingan. Mazkur jarayonda ularning raqobatbordoshligini oshirish o’rganilgan.