IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA SHVETSIYA VA O’ZBEKISTON BANKLARINING FARQLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada Raqamli iqtisodiyot,ushbu turdagi iqtisodiyot rivojlanishida bank innovatsiyalarning o’rni,raqamli bank tiziming O’zbekistondagi hozirgi kundagi holati va ushbu turdagi bank xizmatlarining aholiga yaratib berayotgan qulayliklari va mamlakatimiz iqtisodiyoti rivojlanishidagi o’rni ,hozirgi kunda masofaviy banklarning Shvetsiya banklari bo’yicha holati va O’zbekistonda masofaviy bank xizmatlarining holati ,uni qanday rivojlantirish kerakligi haqida aytib o’tilgan.