O’ZBEKISTON RESPUBLIKASINING YEVROPA ITTIFOQI MAMLAKATLARI BILAN SAVDO-IQTISODIY VA INVESTITSION SIYOSATI VA DIPLOMATIYASI (POLSHA RESPUBLIKASI VA LATVIYA RESPUBLIKASI MISOLIDA) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining Yevropa Ittifoqi mamlakatlari bo'lgan Polsha hamda Latviya Respublikasi bilan savdo-iqtisodiy va investitsion siyosati va diplomatiyasi muhokama qilinadi. Maqolada ushbu mavzuga oid yo’nalishlar va statistik ma’lumotlar ko’rib chiqilgan.