MUHAMMAD AMINXO’JA MUQUMIY HAYOTI VA IJODINI CHUQUR O’RGANISH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Mazkur maqolada Buyuk O‘zbek shoirlaridan bo‘lgan, Muhammad Aminxo‘ja Muqimiy hayot yo‘li va asarlaridagi ijtimoiy-iqtisodiy hayot tasvirlari tahlil qilingan. Shuningdek uning asarlari va ijodi haqida ham ta’riflangan. Bundan tashqari bu buyuk shoirning bugungi kunda ham mavjud qarashlari va uning xalq ommasi orasida mavjudligi ham keltirigan.