ASQAR MAHKAM SHE’RIYATIDA ISHQ TALQINI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada Asqar Mahkam she`rlarida kuylangan ishq mavzusi haqida so`z boradi. Ishq ham tasavvufiy ham ijtimoy muammolar talqini sifatida shoir ijodi misolida yoritiladi.