ИНГЛИЗ ТИЛИНИ ЎҚИТИШДА ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ АХАМИЯТИ (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ушбу мақолада инглиз тилини ўқитишда интерфаол методлардан фойдаланиш ахамияти ва инглиз тилини самарали ўргатишнинг бир неча усуллари ҳамда тил ва уни ўрганишда фойдаланиладиган замонавий таълим технологияларидан ҳам бир нечтаси ёритиб берилган.