INGLIZ TILINI YOSH BOLALARGA O‘RGATISHDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISHNING TURLI USULLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu tezis har bir usulning afzalliklari va kamchiliklarini muhokama qiladi va ushbu yondashuvlarning kombinatsiyasi yosh bolalar uchun tilni o‘rganishning yanada samarali natijalariga olib kelishi mumkinligini ta'kidlaydi. Oxir oqibat, ushbu munozara o‘qituvchilarga o‘zlarining pedagogik strategiyalarini ishlab chiqish va yosh bolalarda ingliz tilini o‘rganishga bo‘lgan muhabbatni rivojlantirish bo‘yicha qimmatli tushunchalarni berishga qaratilgan.