TADBIRKORLIK SOHASI ATAMALARINING TILLARDAGI MOHIYATI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada tadbirkorlik atamalarining o‘zbek va ingliz tillaridagi mohiyati ko‘rib chiqiladi. O‘zbek tilida tadbirkorlik atamasiga moslashtirilgan ingliz atamalari ko'rsatildi.