ҚАСДДАН ЖИНОЯТ СОДИР ЭТИШ БОСҚИЧЛАРИ (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ушбу мақолада қасддан жиноят содир этиш босқичлари, уларнинг турлари. Ушбу турдаги жиноятларни ҳуқуқий баҳолашга доир фикр-мулоҳазал берилган