ҚЎЗҒАЛУВЧАН ЭЛЕКТРОМАГНИТ ЭКРАНЛИ ЎЗГАРТИРГИЧЛАРНИ ҲИСОБЛАШ АЛГОРИТМИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Мақолада муаллифлар томонидан яратилган янги қўзғалувчан электромагнит экранли ўзгартиргич магнит тизимини сочилма магнит оқимлар ва ҳаво оралиғи магнит сиғимини инобатга олган ҳолда ҳисоблаш учун алгоритм ишлаб чиқилган ва ҳисоблаш натижалари орқали ҳосил қилинган эгри чизиқлардан ўзгартиргичнинг қўзғалувчан экран силжиш диапазонида ишлаш хатолигини аниқлаш мумкинлиги асосланган.