INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV KOPETENSIYANI INTEGRATSIYA QILISH YO‘LLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu tezisda Ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ hompetensiyani integratsiya qilish haqida fikir yuritilgan.