ENERGETIKA TIZIMIDA MIKROPROTSESSOR RELE HIMOYASINING O‘RNI VA XUSUSIYATLARINI TAKOMILLASHTIRISH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Tortish elektr ta’minoti tortuvchi nimstansiyalarining tarmog’i fiderlari mikroprotsessor rele himoyasining asosiy xususiyatlarini amalga oshirish, tortuvchi nimstansiyalar parametrlari, kontakt tarmog’i himoyasi kо‘rib chiqildi shuningdek, hozirgi zamonaviy mikroprotsessor rele himoyasi va ularning funksiyalarini takomillashtirish kо‘rib chiqildi.