O‘ZBEK TILIDA KO‘MAKCHILARNING ILMIY TALQINLARI VA TASNIFLANISHI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu ilmiy maqola o‘zbek tilidagi ko‘makchilarning ilmiy talqinlari,xususiyatlari,kelishiklar bilan sinonimlik hodisalari,o‘zbek tilshunosligida ko‘makchilarning ma’nodoshlik tahlili, ko‘makchilarning semantik-sintaktik xususiyatlariga bag‘ishlangan.