DARSDA ZAMONAVIY AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqola darslarida zamonaviy texnologiyalarni rivojlantirish, o‘quvchilarning dunyoqarashini kengaytirish va dars jarayonida kompyuter texnologiyalaridan samarali foydalanishga bag‘ishlangan.