BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA RIVOYA MATN USTIDA ISHLASHGA OID ALGORITMIK TOPSHIRIQLAR (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2026)
Maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida rivoya matn ustida ishlashga oid  algoritmik topshiriqlari va qoyiladigan talaplari haqida so‘z boradi. Bunda matn yaratishning  belgilangan bosqichlari rejalashtirish, yaratish, tahrirlash va taqdim etishga oid ko‘nikmalarni shakllantirishga alohida e’tiborni qaratilgan.