YANGI O‘ZBEKISTON G`OYASIDA UZLUKSIZ MA’NAVIY TARBIYANING ME‘YORIY HUQUQIY ASOSLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston g`oyasida uzluksiz ma’naviy tarbiyaning me‘yoriy huquqiy asoslari toʻgʻrisida maʼlumot beriladi