QUSXANATOV FLORASI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Maqolada Qoraqalpog‘istondagi Qusxanatov florasining o‘simlik turlari o‘rganilgan va uni o‘rgangan tadqiqotchilarning ilmiy ishlari tahlil qilingan.