INGILIZ TILINING DUNYO BOʻYLAB TARQALISHI VA AFZALLIKLARI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Bu xujjat hozirgi kunda ingiliz tilining tarqalishi va uning afzalliklarini koʻrsatish va isbotlashga qaratilgan. Hammaga maʼlumki zamonaviylashgan hozirgi kunda ingiliz tili dunyo miqiyosida keng tarqalgan va eng koʻp qoʻllaniladigan til hisoblanadi. Quydagi maqolada men bu tilning tarqalishi avfzalliklari va uning tarqalishi, iqtisodiyotga tasir koʻrsatishi, qisqacha tarixi haqida maʼlumotlar berilgan.