ZIG’IRNING FARMAKOTERAPEVTIK TA’SIR MEXANIZMI BILAN BOG’LIQ FARMAKOLOGIK SHARH (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu ilmiy mahsulot O’zbekistonda mahalliy sharoitda yetishtirilgan zig’irning farmakoterapevtik ta’siri bo’yicha adabiyotlar sharhi  yordamida  yig’ilgan  ma’lumotlar birlashtirilgan.